Με γοργούς ρυθμούς προχωρά πλέον το έργο, «Κατασκευή Νέας Πτέρυγας και Αναμόρφωση-Αναβάθμιση υπάρχουσας Πτέρυγας Β ́ στο ΤΙΑΛΕΙΟ Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης».

Αυτό διαπίστωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ΤΙΑΛΕΙΟ Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης.


Ο κ. Κασαπίδης αναφορικά με την επίσκεψη του στο ΤΙΑΛΕΙΟ Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης σημείωσε: «Έχουμε χρέος να είμαστε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Οι άνθρωποι αυτοί κράτησαν τον κοινωνικό, οικονομικό
  ιστό της Περιφέρειας μας ψηλά. Δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως κινητικά, ψυχολογικά, υγείας, ακόμη και οικονομικά. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης και την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας στην καθημερινότητα τους».

Το έργο προϋπολογισμού 2.029.897 ευρώ (με Φ.Π.Α), υλοποιείτε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΤΠΑ).

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνδράμει με έργα και υπηρεσίες, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν ανάγκη και χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να βοηθηθεί η διαβίωση τους.



Νεότερη Παλαιότερη