Στην εκδήλωση λήξης του έργου "Δίκτυο Συνεργασίας των Οργανώσεων που Δραστηριοποιούνται στην Περίθαλψη Άγριων Ζώων στην Ελλάδα" στην Καστοριά.


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης στην εκδήλωση λήξης του έργου "Δίκτυο Συνεργασίας των Οργανώσεων που Δραστηριοποιούνται στην Περίθαλψη Άγριων Ζώων στην Ελλάδα", στην Καστοριά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Καλλίνικος, ο πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γεώργιος Αμυράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Θωμάς Μάνος, η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Στέλιος Φουλιράς, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου, Υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι των Οργανώσεων Περίθαλψης Άγριων Ζώων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας της, φιλοξενεί αμέτρητα είδη θηλαστικών, πουλιών, ερπετών και υδρόβιων οργανισμών σε όλη την έκταση της. Μεταξύ αυτών των ειδών συγκαταλέγονται και πολλά σπάνια, απειλούμενα με εξαφάνιση και προστατευόμενα άγρια ζώα.

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει κάθε προσπάθεια για την προστασία της άγριας πανίδας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Νεότερη Παλαιότερη