Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση: «Ανακαλύπτοντας τον Κρίνο της Παναγίας»


Το διήμερο Παρασκευή 30 Ιουνίου και Σάββατο 01 Ιουλίου, υλοποιήθηκε με επιτυχία η δράση: «Ανακαλύπτοντας τον Κρίνο της Παναγίας», στον λόφο του Προφήτη Ηλία Καστοριάς.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς καταβάλλουν προσπάθεια να αναδείξουν τον περιβαλλοντικό πλούτο της περιοχής και να φέρουν κοντά  στη φύση μικρούς και μεγάλους.

Η δράση περιλάμβανε ενημερωτικές ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες για τον Κρίνο της Παναγιάς που παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο λόφο, βιωματικές περιηγήσεις, αγώνα δρόμου, δράσεις καθαριότητας, παιχνίδια, ζωγραφική, ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, αλλά και μέχρι τις 10 Ιουλίου βρίσκεται  σε εξέλιξη διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αξίας 800 ευρώ, δωρεά της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς και η Αντιπεριφέρεια Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στη δράση, αλλά και του συνδιοργανωτές της: τον Δήμο Καστοριάς, το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία ΚΕΠΕΑ Καστοριάς, την Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς και τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Νεότερη Παλαιότερη