Στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στον κόσμο την SUMMER FANCY FOOD 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

Είναι για πρώτη φορά που ως Περιφέρεια η Δυτική Μακεδονία παίρνει μέρος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την παγκόσμια αγορά τροφίμων, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης της εξωστρέφειας της Δυτικής Μακεδονίας και γίνεται με την ενεργό συμμετοχή και στήριξη της ΑΝ.ΚΟ.
Παράλληλα έχει προγραμματιστεί και εκδήλωση προβολής της γαστρονομίας Δυτικής Μακεδονίας και των προϊόντων της σε ειδικό χώρο ενώ στους στόχους της αποστολής συμπεριλαμβάνεται και η επαφή και γνωριμία με το δίκτυο και το Δ.Σ του Συλλόγου ιδιοκτητών Ελληνικών εστιατορίων της Νέας Υόρκης με πολλά μέλη καθώς και τον πρόεδρο του να κατάγονται από τη Δυτική Μακεδονία.
Το δίκτυο του συλλόγου απαριθμεί περισσότερα από 2,5 χιλιάδες ποιοτικά εστιατόρια που συνεχώς αυξάνονται, ενώ την ίδια στιγμή η Ελληνική κουζίνα με τα προϊόντα της, στην Αμερική κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.
Την αποστολή χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συνοδεύει η Αντιπεριφερειάρχης μεταποίησης και επιχειρηματικότητας κ. Ντιό.
Ας τους συνοδεύουν η θετική μας σκέψη και οι καλύτερες ευχές μας για επιτυχίες!
Νεότερη Παλαιότερη