Αναβαθμίζεται με την πρόσληψη κτηνιάτρου το Κτηνιατρείο του Δήμου Σερβίων


Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κτηνοτρόφων του Δήμου Σερβίων, ικανοποίησε η
 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς στελέχωσε με κτηνίατρο μετά από 15 χρόνια το Κτηνιατρείο Σερβίων και Τσοτυλίου αντίστοιχα.

Η λειτουργία του αναβαθμισμένου Κτηνιατρείου, αποτέλεσε στόχο της Περιφερειακής Αρχής, ο οποίος επετεύχθη και συμπεριλαμβάνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον πρωτογενή τομέα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κτηνιατρείο του Δήμου Σερβίων, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαο Μακρυγιάννη,  σημείωσε πως : «Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας βάλαμε σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στήριξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας με την ανάπτυξη όλων των σχετικών υποδομών. Η παρουσία ενός κτηνιάτρου θα εξασφαλίσει τις κτηνιατρικές ανάγκες περίθαλψης και θα ενδυναμώσει τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σερβίων».

Η Περιφερειακή Αρχή εξασφαλίζει τις βασικές υποδομές για τη στήριξη και την ανάπτυξη του κτηνοτροφικού κλάδου με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της οικονομίας και την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα στη Δυτική Μακεδονία.Νεότερη Παλαιότερη